Contul meu Wishlist0
Produse

Uleiuri Esentiale

Afişare 1 - 20 din 20 (1 pagini)

Când să folosim uleiuri esentiale de la Emero.ro?

  Uleiuri esentiale sau uleiuri volatile, sunt lichide hidrofobe concentrate ce conțin compuși volatili de aromă din plante. Aceste uleiuri esentiale poartă numele plantei din care au fost extrase, având mirosul distinct al acesteia. Acestea se pot aplica pe piele, se pot inhala sau se pot consuma frecându-le în gură, tratând astfel numeroase afecțiuni, de la dureri de cap și artrită reumatoidă până la dureri de spate. Avem astăzi personal calificat să practice această terapie complementară.
  Aromo-terapia poate ajuta și femeile însărcinate, deoarece uleiurile esențiale folosite în aromoterapie sunt suficient de blânde pentru piele. Este important de menționat că beneficiile și riscurile aromoterapiei nu sunt dovedite în literatura științifică. Această practică este încă în fazele sale incipiente, dar practica aromaterapiei a evoluat. Emero.ro menționează că beneficiile și riscurile aromo-terapiei nu sunt dovedite în literatura științifică. Această practică este încă în fazele sale incipiente, dar aromo-terapia a evoluat în ultimele decenii.

  Cu toate acestea, oamenii de știință sunt preocupați de problemele de siguranță, iar multe companii oferă acum uleiuri esentiale produse doar din ingrediente naturale. Aromo-terapeuții profesioniști au urmat o pregătire și testare extinsă pentru a asigura siguranța clienților lor. În plus, experiența aromo-terapiei îi ajută pe oameni să se deschidă față de terapeuții lor, aceasta fiind o modalitate excelentă de a combate stresul și anxietatea. De multă vreme, oamenii au apelat la uleiuri esentiale ca o abordare alternativă pentru a trata o varietate de afecțiuni, de la anxietate la digestie.
  Astăzi, mai mulți oameni descoperă beneficiile aromo-terapiei cu uleiuri esentiale, care pot ajuta la ameliorarea simptomelor incomode asociate cu sindromul colonului iritabil. Diferite tipuri de uleiuri esențiale au beneficii diferite pentru diferite afecțiuni. Unele sunt folosite pentru a trata insomnia, durerile de cap și vindecarea pielii. Indiferent dacă suferi de stomac, anxietate sau migrene, există un ulei esențial pentru tine!

Descoperiți beneficiile acestor uleiuri esentiale și a unui ulei esential natural

  Uleiuri esentiale naturale sunt o alternativă la medicamentele și cremele tradiționale pentru o serie de probleme ale pielii. Au proprietăți antibacteriene și calmante care pot vindeca pielea iritată și pot preveni erupțiile. Fiind fabricate din compuși de plante, sunt considerate sigure pentru aplicarea pe față și pe corp. Este important să respectați cantitățile recomandate, iar în cazul în care aveți o afecțiune medicală sau sunteți în perioada sarcinii, consultați un dermatolog înainte de folosirea unui ulei esential natural.
  Când folosiți uleiuri esențiale pentru îngrijirea pielii, diluați-le întotdeauna înainte de a le aplica pe zona afectată. Uleiurile esențiale nediluate pot fi periculoase pentru pielea care a devenit inflamată sau rănită. Evitați utilizarea acestor uleiuri la copiii mici și la persoanele în vârstă, deoarece aceștia pot avea pielea sensibilă. Deasemenea, tratați cu atenție uleiul esențial de mesteacăn, salicilatul de metil din compoziția sa poate fi dăunător în anumite circumstanțe.

  Dacă sunteți în căutarea unui mod natural de a vă condimenta mesele, ați putea încerca să gătiți cu ulei esential natural. Acesta este o versiune concentrată a sursei originale. De exemplu, un baton de scorțișoară ocupă mai mult spațiu decât o lingură de ulei esential natural de scorțișoară, așa că are sens să folosești o cantitate mult mai mică de ulei. Deoarece sunt mai concentrate, la început va trebui să ajustați cantitățile de gătit, până când veți căpăta suficientă experiență pentru a adăuga cantitatea optimă în rețetă.
  Mulți dintre noi avem ierburi și condimente în bucătărie, dar acestea își pierd din savoare în timp. Un ulei esential natural, în schimb, își păstrează aroma mult timp. Acest lucru vă permite să îl utilizați în bucătărie, beneficiind pentru multă vreme de aromele sale specifice. Acestea sunt atât de puternice încât chiar și câteva picături pot adăuga un impuls de savoare rețetelor tale.

uleiuri esentiale
ulei esential natural