Contul meu Wishlist0
Produse

Detalii livrare

Produsele comercializate pe site-ul emero.ro sunt disponibile pentru livrare doar pe teritoriul Romaniei. Oferim clientilor nostri transport gratuit in Romania la comenzile ce insumeaza valori mai mari de 249 RON.

Pentru comenzile sub 249 RON costul de transport incepe de la 14 RON si poate varia in functie de greutatea produsului comandat, clientul fiind instiintat in prealabil si intrebat daca este de acord cu suplimentarea taxei de transport.

Ne straduim sa expediem in aceeasi zi in care am primit comanda dumneavoastra daca aceasta a fost plasata inainte de ora 14:00. In perioadele de varf, timpul de asteptare poate fi mai lung datorita numarului mare de comenzi.


Timpul standard de livrare estimat este de 2-4 zile lucratoare.


1. Livrarea pentru produselor achiziționate se poate face prin 2 metode:

Livrare la usa prin Sameday in Romania - Comanda dvs va fi predata curierului sub forma de colet si se va expedia în maxim 48 ore de la receptionarea comenzii pe site. Livrarea se efectuează în zilele urmatoare plasării în intervalul 9-17, clientul fiind informat in prealabil de catre un agent de la firma de curierat pentru detalii de livrare.

Livrare in Easybox prin Sameday in Romania - Comanda dvs va fi predata curierului sub forma de colet si se va expedia în maxim 48 ore de la receptionarea comenzii pe site. Livrarea se efectuează în zilele urmatoare fiind plasata in lokerele easybox ale agentului de livrare, in speta Sameday, clientul fiind informat in momemtul in care pachetul a ajuns in easybox ul specificat in comanda.

2. Plata pentru produsele achizitionate se poate face prin 3 metode:

Plata prin Ramburs (Cash - la curier) - Plata prin numerar se va face în lei, integral, în momentul în care primiți comanda ( livrată de curier, ridicată din easybox ). Acest mod de plata include o taxa suplimentara de 4 RON.

Plata prin Card (Card - pe site) - Plata prin Card de Credit/Debit se face securizat prin Netopia Payments. Acest mod de plata nu include nici o alta taxa suplimentară.

Plata prin Banca (OP - la banca) - Se poate achita prin ordin de plată sau virament bancar de la orice bancă, folosind informațiile oferite de noi la finalizarea comenzii. Dupa efectuarea plații este necesar să ne trimiteți o dovada sau o confirmare a plății. Noi nu percepem taxe suplimentare pentru acest mod de plata insa Banca poate percepe o taxă suplimentară pentru acest tip de plată.


Detaliile pentru plati prin Banca:

Titular: SC Emero Commerce SRL - RO45390663
Banca: ING Bank N.V. Amsterdam Sucursala Bucuresti
IBAN: RO62 INGB 0000 9999 1220 8409 - Cont RON

Ultima actualizare: 01.11.2022